Publikované 12.04.2024

Efektivní větrání bez alergií či ztráty tepla – sleva 15 %

Všechny modely řady Vortice Vort HRW MONO EVO u nás momentálně pořídíte s 15 % slevou. Akce platí od 15.4. do 31.5.

Vortice Vort HRW MONO EVO je decentrální rekuperační jednotka určená pro instalaci v obytných a komerčních prostorech nových budov, nebo budov, které procházejí rekonstrukcí za účelem zvýšení energetické účinnosti a snížení nákladů na vytápění. Tato jednotka má několik klíčových vlastností:

  1. Zlepšení kvality vzduchu: V létě zabrání vstupu alergenů a jiných škodlivých látek do interiéru.
  2. Snížení nákladů na vytápění: V zimě Vám jednotka pomůže ušetřit díky zpětné rekuperaci tepla.
  3. Filtrace vzduchu: Přívod filtrovaného čerstvého vzduchu zvýší svěžest a zdraví obývaného prostoru tak, že minimalizuje množství mikroorganismů a riziko infekcí.
  4. Filtry: Omyvatelný filtr G3 na exteriérové straně a filtr G2 na interiérové straně zajišťují čistý vzduch.
  5. Elegantní design: Nejviditelnější částí jednotky je přední panel z ABS plastu, který skvěle zapadne do všech prostor.
  6. Efektivní motor: EC motor s kuličkovými ložisky snižuje spotřebu energie. V nastavení je možné přepínat mezi pěti rychlostmi otáček motoru.
  7. Rekuperace tepla: Keramický výměník tepla s účinností rekuperace až 90 % umožňuje výměnu tepla mezi odvodným znehodnoceným vzduchem a přívodním čerstvým vzduchem.
  8. Teplotní rozmezí: Jednotky mohou pracovat v teplotním rozmezí od -20°C do 50°C.

Modely HCS jsou dodávány s dálkovým ovládáním. Navíc disponují snímači vlhkosti, tepla a světla, díky kterým je možné využívat automatické funkce. Auto-vlhkost upravuje provoz podle okolní vlhkosti, auto-komfort dle teploty a auto-noc dle okolního světla.

Pokud máte zájem rekuperovat více místností najednou, doporučujeme pořídit si model HCS Wi-Fi. Ty jsou, mimo ostatní výhody HCS modelů, schopné vytvořit si vlastní WiFi síť typu Mesh, přes kterou se spárují a synchronizují tak svůj provoz. Navíc se tak odemkne režim Přirozeného větrání, při kterém si užijete přirozený tok vzduchu v celé domácnosti.       

Modely jsou dodávány ve výkonových variantách 30, 40 a 60. Pro modely 30, které jsou schopné rekuperovat až 38m3/h, je ve stěně postačující otvor s průměrem 10cm. Vyšší modely 40 (40m3/h) a 60 (60m3/h), je třeba instalovat do otvorů s průměrem 16cm. Instalace je velmi snadná.

Ke koupi jednotky Vortice Vort HRW MONO EVO prosím vyplňte kontaktní formulář na našich webových stránkách. Dostupná jsou i videa, která Vám ukážou, jak probíhá instalace a konfigurace těchto rekuperačních jednotek. Přejeme Vám úspěšnou instalaci a zdravý vzduch!

Diskuse