Již 45 let skupina Sauermann navrhuje, vyrábí a prodává výrobky a služby určené pro průmyslové a HVACR trhy.

 

Skupina se konkrétně zaměřuje na detekci, měření a řízení kvality vnitřního ovzduší (IAQ).

 

V sortimentu společnosti KLIMAVEX naleznete tyto čerpadla pro odstraňování kondenzátu (včetně příslušenství a sad řešení) a nástroje pro zlepšení kvality vnitřního vzduchu.

 

 

Si-27 – miničerpadlo

Miničerpadlo Si-27 zaručuje maximální spokojenost, a to díky nízké hlučnosti a snadné instalaci. Toto čerpadlo má za úkol odvést kondenzát z klimatizačních jednotek, převážně z typu fancoil nebo splitů, a to v takovém případě, kdy kondenzát není možné odvést pomocí samospádu.

 

Tento produkt je vhodný pro jednotky s instalovaným chladícím výkonem maximálně do 20 kW.

 

Oblast použití:

Nástěnné a podstropní klimatizační jednotky

Všechny typy fancoilů

 

Si 30/ Si 33 – miničerpadla 

 

U modelů Si 30 / Si 33 nehrozí díky přeinstalovanému konektoru antisifon riziko sifonového efektu, a jejich upevňovací deska umožňuje instalaci doslova kdekoli – na stěnu, na trubky nebo třeba na zavěšený strop.

 

DELTA PACK – souprava s rohovým čerpadlem a žlabem pro nástěnnou klimatizační jednotku

Súprava DELTA PACK slúži na skryté riešenie odvodu kondenzátu pomocou čerpadla umiestneného v žľabe vedľa jednotky. Súprava obsahuje široký žľab 80x60mm (dĺžka 750mm) pre ľahkú inštaláciu potrubia vedľa jednotky, 90° koleno s hlukovou izoláciou, montážne príslušenstvo a rohové čerpadlo Si-10 UNIVERS’L(extra tiché, len 22dB(A)).

 

 

Si – 10 UNIVERS`L - univerzální rohové čerpadlo

Univerzální rohové čerpadlo Si-10 UNIVERS`L je díky svým kompaktním rozměrům ideálním skrytým řešením odvodu kondenzátu s umístěním čerpadla do kolena žlabu. Max. průtok je 20l / h. Součástí dodávky je antisifón a také kabel s bezpečnostním kontaktem. El. napájení 230V / 1f / 50Hz, příkon 14W, IPX4.

 

 

OMEGA PACK – souprava s plochým pístovým čerpadlem a krytem pro nástěnnou klimatizační jednotku

Souprava OMEGA PACK slouží na skryté řešení odvodu kondenzátu pomocí čerpadla pod jednotkou. Obsahuje kryt s antivibračními držáky pro osazení čerpadla, montážní příslušenství a ploché pístové čerpadlo Si-20.

 

 

Si-20 – ploché pístové čerpadlo

Ploché pístové čerpadlo Si-20 se může montovat do zadní části klimatizačních jednotek nebo do žlabů. Max. průtok je 20l / h. Součástí dodávky je antisifón a také kabel s bezpečnostním kontaktem. El. napájení 230V / 1f / 50Hz, příkon 14W, IP20.

 

 

Si – 83 – vysocevýkonné odstředivé čerpadlo

Odstředivé čerpadlo Si-83 se používá pro chladicí vitríny resp. odvod většího objemu kondenzátu. Jeho univerzálnost a snadnost použití je dána 6 vstupy pro kondenzát, zabudovanou 2 litrovou nádrží, maximálním průtokem až 700l / h, vysokým krytím IP44 a nízkou výškou těla (pouze 129 mm). Navíc umožňuje jednodušší montáž a údržbu pomocí mobilní aplikace Si-83 MobileApp (Android / iOS).

 

 

S 2052 – souprava na výměnu odstředivého čerpadla

Odstředivé čerpadlo SI 2052 je určeno pro výměnu čerpadel v kazetových klimatizačních jednotkách. Je kompatibilní s většinou standardizovaných řešení, obsahuje plovák a dvoužilové připojení. Maximální průtok je 100l / h při výtlačné výšce 200mm. El. napájení 230V / 1f / 50Hz, příkon 14W, IP20.

 

 

Si-1931 – membránové čerpadlo

Membránové čerpadlo Si-1931 slouží k odvodu kondenzátu z chladicích vitrín. Díky svému ultraplochý profilu s výškou jen 80mm, lze jej snadno integrovat do různých aplikací. Max. průtok je 700l / h. El. napájení 230V / 1f / 50Hz, příkon 132W, IP20.

Pro více info a technické specifikace si prohlédněte katalog Sauermann.

Diskuse