Chcete se připravit včas na teplé léto a zpříjemnit si tak své domácí prostředí? Nástěnné klimatizace značky Hyundai se postarají o ideální teplotu ve Vašem domě i v těch nejteplejšíchletních měsících a zlepší vzduch, který Vaše rodina dýchá. A co víc – jejich ovládání je jednoduché a pohodlné. V současné době je možné vybrat si ze tří modelů řady HOME – Hyundai REVOLUTION, Hyundai CARBON GREY a Hyundai Smart Easy PRO.

Hyundai REVOLUTION je univerzální klimatizační jednotka s elegantním minimalistickým vzhledem, která zapadne do každé místnosti. Jejími nejdůležitějšími parametry jsou vysoká účinnost A++ a tichý provoz až 21 dB(A). Jednotka také disponuje HD předfiltry, katalytickým filtrem, stříbrným iónovým filtrem a ionizérem, čímž zajistí vysokou kvalitu vzduchu. Ani v zimě se na klimatizaci nebude pouze prášit – v režimu vytápění může fungovat jako primární či sekundární zdroj topení. V základní výbavě je i Wi-Fi modul, který Vám jednotku umožní ovládat odkudkoli. Hyundai REVOLUTION lze do Vašeho domova aplikovat buď v zapojení split, tedy jedna vnitřní a jedna venkovní jednotka, nebo v aplikaci multisplit, kde je na jednu venkovní jednotku napojeno několik vnitřních. Na zařízeníje poskytována pětiletá záruka.

Klimatizace Hyundai CARBON GREY s vysoce chytlavým moderním designem vyniká svými topnými vlastnostmi. Pyšní se nejvyšší třídou energetické účinnosti A+++. Díky speciální výbavě – ohřevu kompresoru a ohřevu odtokové vany venkovní jednotky – je schopna vytápět až do -25 °C venkovní teploty. Další výhodou je filtr s aktivním uhlím, který má funkci dezodorizace; dokáže tedy neutralizovat nepříjemné pachy. Kromě toho je vybavena HD předfiltry, katalytickým filtrem, stříbrným iónovým filtrema ionizérem. I u této jednotky je samozřejmostí Wi-Fi modul. V tichém režimu je Hyundai CARBON GREY prakticky neslyšitelná, dokáže fungovat na hladině 20 dB(A). I toto zařízení lze provozovat buď v zapojení split, nebo multisplit a platí na něj pětiletá záruka.

Poslední jednotkou z řady klimatizací Hyundai HOME je jednotka Smart Easy PRO. Ta je nejpokročilejší a energeticky nejšetrnější. Nejen, že pracuje s účinností A+++, disponuje navíc funkcí Inteligentníoko. Infračervený snímač detekuje aktivitu v místnosti a v případě absence osob automaticky upravuje provoz. Drží tak spotřebu na nutném minimu, aniž by zmenšoval Váš komfort. Jednotkaje vybavena všemi standardními funkcemi klimatizací Hyundai – je velmi tichá, lze ji ovládat pomocí Wi-Fi, zvládne vytápění až do -30 °C venkovní teploty a o kvalitu vzduchu se opět postará filtr s aktivním uhlím, katalytický filtr, stříbrný iontový filtr a ionizátor. I u této jednotky můžete počítat s pětiletou zárukou a aplikací buď split nebo multisplit.

Více informací o tom, jakými dalšími funkcemi klimatizace Hyundai disponují, naleznete na webových stránkách ZDE.

Nechte Hyundai zdokonalit Váš svět!

Zdroj: PR článek společnosti KLIMAVEX CZ a.s.

Diskuse